Maak je klaar voor Warmetruiendag!

Warmetruiendag!

10 februari is het Warmetruiendag! Doe jij met ons mee en trek je ook vrijdag 10 februari een extra warme trui aan terwijl je thuis of op kantoor de verwarming een graadje lager zet? Daarmee kun je niet alleen geoorloofd een hele dag in je lievelingstrui vertoeven maar bespaar je ook nog eens zo’n 6% energie en dus 6% CO₂. En dat is wat wij noemen nou nog eens een fashionable win-winsituatie!

Het kon dan ook niet anders, dat bij de vrouwen op onze afdeling maar één conclusie werd getrokken. “Dat wordt shoppen!” We willen die vrijdag natuurlijk goed voor de dag komen, maar dan wel met een exemplaar waarmee we, de koukleumen van Noppies, het iets wat frissere kantoor kunnen overleven. Zo gezegd, zo gedaan! Onze Warmetruiendag-trui hangt klaar en wij kunnen niet wachten om vrijdag onze nieuwe exemplaren aan elkaar te showen!

Uiteraard zijn we ook heel nieuwsgierig naar jullie Warmetruiendag-trui en hebben daarom de hashtag #mijnwarmetrui in het leven geroepen. Zo houden we elkaar warm met de leukste foto’s van de warmste truien, die gedragen worden door de leukste mensen, die zich bevinden op frissere plekken in ons land en die net als ons een steentje willen bijdragen aan het milieu. Maak een leuke foto van jezelf, je kindjes, collega’s, vrienden of familie en deel jullie favorieten exemplaren.

Maak je klaar voor Warmetruiendag, haal je favoriete trui uit de kast of shop een nieuwe, maak een foto en plaats deze met de hashtag #noppies #mijnwarmetrui op Instagram! Vergeet dan natuurlijk ook niet om even onze favoriete truien te checken!