Happy Preppy Sporty

Ik zal mezelf eerst even voorstellen. Ik ben Maartje, een lerares uit Brabant en daarnaast personal assistent voor Sam en Mees. Sam is in juni vier jaar geworden en gaat dus sinds kort naar de basisschool. Hoewel ik zelf lerares ben vond ik het toch even spannend! Zal hij wel vriendjes krijgen? Gaat hij op tijd naar de wc? Krijgt hij zijn lunchbox open? Onzekerheden die alle moeders wel kennen denk ik.

Sam is een echte dromer die zich nergens druk om maakt. Hoewel, hij is wel erg onzeker en heeft veel bevestiging nodig. Alleen spelen kan hij als de beste! (een genot voor mama af en toe). Maar toen.. kwam daar 1,5 jaar geleden een broertje bij. Mees is het tegenovergestelde van Sam. Een echte durfal, wil alles zelf doen, sloopt de bouwwerken die Sam heeft gemaakt en gaat het liefst al naar school. Samenspelen vinden ze nog lastig. Ze willen altijd met dezelfde auto spelen en kunnen dan als twee echte broers stoeien.

 

Wie mij volgt op Instagram (instagram.com/ourlittlephotodiary) weet dat ik deze twee kleine rebelse acrobaten in huis heb. Ze zien er schattig uit met hun blonde lokken, maar ze kunnen ondertussen het bloed onder je nagels vandaan halen. Het is dan ook geen optie om een hele dag binnen te zitten. Ze moeten ergens op de dag hun energie kwijt. In de lente en zomer gaan we graag naar het strand en in de herfst en winter rijden we naar het bos. Perfecte uitlaatplekken voor kinderen ;-).

Aangezien ik in het onderwijs zit hadden we deze week herfstvakantie. Een hele week met deze twee draken! Ik ben bewust iedere dag met ze op pad gegaan, zodat ze hun energie kwijt konden. En wat boften we met het weer he?! Echt zalig om met dit weer in het bos rond te lopen!

Het liefst wil ik dat ze er trendy bijlopen, maar vind het ook belangrijk dat het comfortabel zit, zodat ze lekker kunnen rennen, klimmen, klauteren, rollen en alles wat er bij een drukke peuter & kleuter hoort. Wij houden van stoere kleren en neutrale kleuren. Dit keer zijn ze gekleed in de stijl “preppy sporty”. Ik vind het altijd lastig om een juiste denim broek te vinden die mooi aansluit, gemaakt is van een zacht materiaal en niet te stijf is.  Ik ben eindelijk geslaagd! De denim van Sam hoeft voor het eerst niet strakker gemaakt te worden met de knoopjes aan de binnenkant van zijn broek, maar sluit overal perfect aan, is lang genoeg en is heerlijk zacht. Het shirtje maakt zijn outfit helemaal af. Mees heeft dit keer een heerlijk zachte trui en broek aan. Wanneer je de kleertjes voelt, zou je die het liefste zelf aan willen doen. Jammer dat het bij volwassen mensen er niet meer zo fashionable uitziet als bij die kleintjes. Zou toch heerlijk zijn als wij dit iedere dag konden dragen, haha.


Om eerlijk te zijn wist ik niet dat Noppies ook kleren had voor grotere kinderen. Ik dacht dat het alleen voor zwangere vrouwen en baby’s was. Stom he?! Ik ben echt zo’n moeder die alleen maar shopt op het internet. Zo fijn dat de webshop van Noppies overzichtelijk is door de filters die je kan toepassen! Ondertussen baalt mijn vriend dat ik ontdekt heb dat Sam en Mees deze kleren ook nog aankunnen. Hij zegt altijd dat ik geen gat in mijn hand heb, maar dat ik helemaal geen handen heb. Oeps, Sorry Den! Ik ben benieuwd wat jullie van de kleertjes van Sam en Mees vinden! Ik zou zeggen… Happy shopping ;-) X Maartje

Maartje is moeder van 2 kindjes, Sam van 4 en Mees van 1,5. Naast haar baan als lerares fungeert ze, zoals ze het zelf zegt, tevens als personal assistent voor haar twee kleine waaghalzen. De twee broertjes gaan namelijk maar al te graag op avontuur. Gelukkig hebben ze het niet van een vreemde, want Maartje en haar man Danny zijn graag buiten en reizen veel. Neem snel een kijkje op Instragram @ourlittlephotodiary of lees meer over Maartjes leven in haar blog.

Instagram: @ourlittlephotodiary