Noppies Batavia Stad - Lelystad

Noppies Lelystad is gevestigd in Bataviastad. Deze Noppies brandstore heeft een ruime collectie aan positiekleding en onze basiscollectie babykleding. Onze Noppies professionals helpen jou op weg en geven jou graag meer informatie over de handige en functionele kleding van Noppies. Al meer dan 20 jaar expert in deze branche.

 

Positiekleding Noppies Lelystad

Ben je zwanger en opzoek naar leuke, trendy en hippe zwangerschapskleding? Ga dan naar de Noppies brandstore in Bataviastad. Daar vind je een ruim aanbod aan positiekleding van Noppies, Esprit for mums en Supermom. Voor iedere stijl, sportief, klassiek of trendy, vind je bij Noppies Lelystad een outfit. De collecties worden regelmatig aangevuld met nieuwe aanwinsten. Zo heb je altijd keuze uit de mooiste items ontworpen naar de trends van het seizoen. Verkrijgbaar in de maten xs tot en met xxl. 

 

Babykleding Noppies Lelystad

Bij Noppies Lelystad vind je ook de liefste, stoerste en schattigste babykleertjes. De baby basics van Noppies zijn gemaakt van de zachte materialen en voorzien van handige details. Kies uit de trendy unisex kleuren of ga voor traditioneel zacht roze of babyblauw. Ook voor een eerste geboortepakje kun je bij Noppies Lelystad terecht. Noppies babykleding is verkrijgbaar in de maten 44 t/m 86. 

 

Openingstijden Noppies Lelystad

De Noppies winkel in Bataviastad is open van maandag t/m zondag. Bekijk hieronder meer informatie over de openingstijden. Wij hopen je snel te zien in de Noppies winkel in Bataviastad. 


Merken Noppies Batavia Stad Lelystad

De Noppies winkel in Lelystad verkoopt kleding van de merken Noppies en Imps&Elfs. 
Noppies: Positiekleding, babykleding en kinderkleding.
Imps&Elfs: Kinderkleding, babykleding en home artikelen. 

Address

Noppies Batavia Stad - Lelystad
Bataviaplein 322
8242 PN Lelystad

032-0202027
Opening hours
Monday 10:00 - 18:00
Tuesday 10:00 - 18:00
Wednesday 10:00 - 18:00
Thursday 10:00 - 18:00
Friday 10:00 - 18:00
Saturday 10:00 - 20:00
Sunday 10:00 - 20:00