outlet.view.countdown.title outlet.view.countdown.closes
outlet.view.countdown.days
outlet.view.countdown.hours
outlet.view.countdown.minuts

Sonstige

tot
100 Artikel
Sortieren nach
Nächste
1/3
1 2 3
Nächste
1/3
1 2 3

Voor de kleintje zijn er een aantal items onmisbaar. Denk aan babysokjes en babymutsjes. Ze houden je kleintje op temperatuur en maken stiekem de outfit helemaal af. Is jouw kleintje nog te klein voor maatje 56 dan zijn een aantal items uit de prematuur collectie een must voor de eerste weken. Onder overige babykleding vind je al deze belangrijke items bij elkaar. Zo heb je snel een compleet setje geshopt ook wanneer je kleintje al is geboren en je toch het eerste babypakje iets te groot hebt ingeschat.

Prematuur kleding

Prematuur kleding van Noppies is speciaal ontworpen voor de aller aller kleinsten. Is jullie kindje iets te vroeg geboren of misschien gewoon heel klein dan shop je hier online gemakkelijk prematuur kleding in maatje 44 en 50. Een aantal Noppies babymutsjes uit de baby basic collectie zijn ook beschikbaar in prematuur.

Babysokjes Noppies

Noppies babysokjes staat erom bekend dat ze goed blijven zitten. Daarom noemen we ze ook wel kick-off proof! De warmte van je kleintje ontsnapt meestal via de voetjes. Daarnaast zijn ze zeker in het begin nog erg gevoelig en in ontwikkeling. Noppies babysokjes zijn daarom gemaakt van extra zachte materialen. Speciaal ontworpen om jouw kleintje gezond en warm te houden.

Babymutsjes

Een andere plek waar de warmte snel ontsnapt is via het hoofdje. De eerste weken is een babymutsje een must voor zowel binnen als buiten. Ook deze zijn gemaakt van extra zachte materialen en zo ontworpen dat ze perfect blijven zitten. De Noppies babymutsjes zijn er in dezelfde printjes als andere baby basic items. Zo kun je eindeloos combineren. Veel van de babymutsjes zijn reversible, dat betekent dat het op twee manieren gedragen kan worden. Vaak met aan de ene zijde een effen stof en aan de andere zijden een printje.

Online babykleding kopen

Wil je jouw babykleding online shoppen? Dan vind je online bij Noppies.com een breed aanbod. Daarnaast vind je in veel Noppies brandstores ook deze fijne musthaves dus kom gerust een keertje langs en ontdek de mooie baby basics.